Karagöz Hacivat Gölge Oyunu Gösterisi

İlkokul öğrencilerimiz, ramazan ayının vazgeçilmez eğlencesi Karagöz Hacivat Gölge Oyunu'nu izleyerek hem eğlendiler hem öğrendiler.

04 Nisan 2024

Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Çamlıca Kampüsü öğrencilerimiz Kütüphane Haftası kapsamında kütüphanemizde renkli etkinlikler, keyifli okuma saatleri ve atölye çalışmaları yaptılar.

24 Mart 2024

Yazar Elif Akardaş ile Söyleşi

Çamlıca Kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe Zümremiz tarafından düzenlenen öğrenci-yazar buluşmaları kapsamında “Akif” kitabının yazarı Elif Akardaş ile bir araya geldiler.

22 Mart 2024

Yöneticilerimiz ve Çalışanlarımız İftarda Bir Araya Geldi

Rahmetin ve hoşgörünün timsali olan mübarek ramazan ayının bereketini birlikte paylaşmak amacıyla organize edilen iftar yemeğimiz Çamlıca Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

21 Mart 2024

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Çamlıca Kampüsü öğrencilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen programda bir araya gelerek kahraman şehitlerimizi andılar.

18 Mart 2024

Dünya Pi Günü Etkinlikleri

Çamlıca Kampüsü ortaokul öğrencilerimiz, her yıl 3’üncü ayın 14’üncü gününde kutlanan Dünya Pi Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladılar.

14 Mart 2024

Kutu Kutu Kardeşlik

Öğrencilerimiz "Kutu Kutu Kardeşlik" projemiz kapsamında ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için yardım kolileri hazırladılar.

13 Mart 2024

Okuma Saati ve Animasyon Tasarımı

Çamlıca Kampüsü 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz, disiplinler arası gerçekleştirilen etkinlik kapsamında kitap okuyup animasyon tasarımı yaptılar.

13 Mart 2024

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği

Çamlıca Kampüsü 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

12 Mart 2024

Yeşilay Haftası Etkinlikleri

Çamlıca Kampüsü 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz Yeşilay Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler ve dersler gerçekleştirerek bağımlılık konusunda farkındalık sahibi oldular.

07 Mart 2024

Hikaye Anlatımı Etkinliği

Çamlıca Kampüsü 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersi kapsamında İngilizce hikâye anlatım saati yaptılar.

04 Mart 2024

Montessori Matematik Çalışmaları

Çamlıca Kampüsü 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz büyük sayıları çarpma işlemini Montessori materyalleri ile öğrendiler.

29 Şubat 2024

KAMPÜSLERİMİZ